Agenda 2023-24

woensdagmorgen van 9.00 -10.30 uur donderdagavond van 19.30-21.00 uur

Iedere woensdagmorgen van  9.00 tot 10.30 uur geef ik een easyflowles. Een les die is samengesteld uit verschillende yogadisciplines, een  stukje Yin, een deel Ashtanga en Critical Alignmentelementen. De les is dus afwisselend ontspannend en inspannend en daardoor toegankelijk voor alle yoganiveaus.  We beginnen met een kleine meditatie, gevolgd door wat ademhalingsoefeningen en dan gaan we de asana’s in. Tijdens de les deel ik yogafilosie.

Iedereen is welkom, met of zonder yogaervaring.

Proefles gratis
Losse les €15,-
10 rittenkaart €125

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur geef ik met veel plezier de yin yogales,  Dit is een rustige vorm van yoga die het stretchen van gewrichten en bindweefsel combineert met mindfulness en meditatie.
De houdingen worden gedurende enkele minuten aangehouden waardoor ook de diepere lagen van het lichaam worden bereikt en gestretcht. Dit geeft soepelheid en een betere doorstroming van levensenergie door het lichaam. Hoewel het een rustige yogastijl is gebeurt er toch veel in het lichaam. De zachte kracht van zowel het lichaam als van de geest wordt hierdoor gestimuleerd en dit resulteert in flexibiliteit, mobiliteit en innerlijke rust.
Yin yoga is een mooie manier om goed voor jezelf te zorgen en via beweging tot rust te komen in onze drukke Westerse wereld.

Voel je welkom om het zelf te komen ervaren!

Tarieven:

Proefles               €11
Losse les             €16
Vijfrittenkaart    €67,50
Tienrittenkaart   €144

woensdagavond van 19.30-21.00 uur

vrijdag van 9.00-10.30 uur

Critical alignment met Noële

Bij CAY leer je om diep en precies je lijf te volgen. En dan? Wat als je ziet, voelt, herkent dat de spanning zich heeft opgestapeld? Dan blijf je daarbij en maakt ruimte. Dat vraagt om een diep vertrouwen, dat het lichaam zelf – vanuit ontspanning – de neiging heeft om naar vooruitgang te bewegen. Vervolgens exploreer en activeer je alternatieve beweegpatronen. 
CAY doorbreekt daarom zo goed, enerzijds rug-, schouder- en/of nekklachten anderzijds stress- en uitputtingsklachten. Je hervindt je natuurlijke lichtheid.
CAY is zorgvuldig met een heldere techniek. Dit brengt cognitieve rust; de ‘waarom-waarom’ en je (be)heersende vermogens kalmeren. Verdieping wordt ingezet met de cay-tools en uitlijning. Zo ontdek je je afweerpatronen die leiden tot verharding en vervorming, bijvoorbeeld je neiging om spanning te omzeilen ofwel beweging af te dwingen op wilskracht. 
Door niet langer weg te bewegen of te forceren ontstaat bewuste ontspanning.

Meer info of aanmelden: https://lijfs.nl/?page_id=4150

Zaterdag 21-22 maart Joyce Virani

Sensuele Qigong, een complete workout voor body en mind. Volgeboekt!

vrijdag 1 maart t/m zondag 3 maart BALANCEA WOMENS SELFCARE WEEKEND RETREAT

Laat de dagelijkse drukte en stress achter je en kom onder liefdevolle begeleiding helemaal tot rust. Er hoeft even helemaal niets. Dit is jouw weekend en staat helemaal in het teken van onthaasten en ontspannen en daarmee je eigen welzijn voorop te zetten.

Lees meer:

Britta ontvangt je op een unieke locatie in het hartje Laren, op loopafstand van de natuur. Het hele weekend wordt er Ayurveda kennis aangereikt. Je krijgt tips & tricks om de innerlijke rust en balans die je hier vindt mee naar huis te nemen en vast te houden in het alledaagse leven. Ook is er de mogelijkheid tot het bijboeken van een ontspannende massage. Extra bijzonder is dat er op zaterdagavond een uniek huiskamerconcert wordt gegeven. Kortom, een weekend waar het volop genieten is van yoga, aroma nidra, dans, klank, natuur en heerlijk eten.

Dit weekend is speciaal voor vrouwen, die behoefte hebben aan rust en een moment voor zichzelf.

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens dit retreat, door de intieme setting met maximaal 10 deelnemende vrouwen. Ervaar een warme en ondersteunende sfeer, en ruimte voor individuele groei en zelfreflectie.

Programma
Op vrijdag middag word je ontvangen met een kopje thee en iets lekkers. Na het uitpakken is er tijd om te acclimatiseren en wordt er een ontspannende aroma yoga nidra les gegeven. Een mooie start om helemaal in jezelf te komen. Vervolgens staat er een heerlijk biologisch en vegetarisch diner voor je klaar. In de avond is het tijd voor een bewust dansje 😉 

De zaterdag start met een actieve yogales en natuurlijk een lekker ontbijt. Wil je extra ontspanning, plan dan de individuele massage sessie in. ‘s Middags is er een lichte lunch en voldoende tijd om een heerlijke wandeling te maken, een boek te lezen of te lummelen op de bank in de fijne huiskamer. ‘s Avonds is er wederom een heerlijk diner gevolgd door een bijzondere avond met een live huiskamer (lig)concert.

Zondagochtend begin je met een fijne yogales. Na het ontbijt kun je deelnemen aan een leerzame lezing over Ayurveda. Na de gezamenlijke lunch heb je genoeg tijd om iets te ondernemen of gewoon te relaxen. In de late middag is het tijd om de tassen weer in te pakken en vol nieuwe energie en met nieuwe inzichten naar huis te vertrekken.

Verblijf
Je verblijft in een uniek en comfortabel huis met zes grote, dubbele slaapkamers. Er zijn drie kamers met twee eenpersoonsbedden en drie kamers met een tweepersoonsbed. Er is een fijne eetkamer met een lange eettafel, een gezellige woonkamer en er is een ruime yogastudio aanwezig. Tijdens dit geheel verzorgde all-in weekend worden er (h)eerlijke biologische en vegetarische maaltijden geserveerd, inclusief drankjes en tussendoortjes. 

Boekingen
Je kunt je opgeven voor dit yogaweekend via info@balancea.earth 
Kijk voor meer info op 
Women’s Weekend Retreat – Balancea
Voor vragen kun je ook telefonisch terecht bij Britta op 06-36221165.