Agenda 2022-23

woensdagmorgen van 9.00 -10.30 uur donderdagavond van 19.30-21.00 uur

Iedere woensdagmorgen van  9.00 tot 10.30 uur geef ik een easyflowles. Een les die is samengesteld uit verschillende yogadisciplines, een  stukje Yin, een deel Ashtanga en Critical Alignmentelementen. De les is dus afwisselend ontspannend en inspannend en daardoor toegankelijk voor alle yoganiveaus.  We beginnen met een kleine meditatie, gevolgd door wat ademhalingsoefeningen en dan gaan we de asana’s in. Tijdens de les deel ik yogafilosie.

Iedereen is welkom, met of zonder yogaervaring.

Proefles gratis
Losse les €15,-
10 rittenkaart €125

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur geef ik met veel plezier de yin yogales,  Dit is een rustige vorm van yoga die het stretchen van gewrichten en bindweefsel combineert met mindfulness en meditatie.
De houdingen worden gedurende enkele minuten aangehouden waardoor ook de diepere lagen van het lichaam worden bereikt en gestretcht. Dit geeft soepelheid en een betere doorstroming van levensenergie door het lichaam. Hoewel het een rustige yogastijl is gebeurt er toch veel in het lichaam. De zachte kracht van zowel het lichaam als van de geest wordt hierdoor gestimuleerd en dit resulteert in flexibiliteit, mobiliteit en innerlijke rust.
Yin yoga is een mooie manier om goed voor jezelf te zorgen en via beweging tot rust te komen in onze drukke Westerse wereld.

Voel je welkom om het zelf te komen ervaren!

Tarieven:

Proefles               €11
Losse les             €16
Vijfrittenkaart    €67,50
Tienrittenkaart   €144

maandag van 9.00-10.30 uur

vrijdag van 8.30-10.00 uur

Critical alignment met Noële

Bij CAY leer je om diep en precies je lijf te volgen. En dan? Wat als je ziet, voelt, herkent dat de spanning zich heeft opgestapeld? Dan blijf je daarbij en maakt ruimte. Dat vraagt om een diep vertrouwen, dat het lichaam zelf – vanuit ontspanning – de neiging heeft om naar vooruitgang te bewegen. Vervolgens exploreer en activeer je alternatieve beweegpatronen. 
CAY doorbreekt daarom zo goed, enerzijds rug-, schouder- en/of nekklachten anderzijds stress- en uitputtingsklachten. Je hervindt je natuurlijke lichtheid.
CAY is zorgvuldig met een heldere techniek. Dit brengt cognitieve rust; de ‘waarom-waarom’ en je (be)heersende vermogens kalmeren. Verdieping wordt ingezet met de cay-tools en uitlijning. Zo ontdek je je afweerpatronen die leiden tot verharding en vervorming, bijvoorbeeld je neiging om spanning te omzeilen ofwel beweging af te dwingen op wilskracht. 
Door niet langer weg te bewegen of te forceren ontstaat bewuste ontspanning.

Meer info of aanmelden: https://lijfs.nl/?page_id=4150

Lijf's Dagretreat

De dag is opgezet als een retreat, waarin zoveel mogelijk potentieel ontstaat, om ontspanning werkelijk toe te staan. Dit maakt dat je op een dieper niveau zult herstellen en groeien. 

Het programma bestaat uit yogapractices volgens de zorgvuldige en liefdevolle stijl Critical Alignment Yoga. We hebben deze dag meer tijd dan in een reguliere les en daardoor halen we een dieper niveau qua techniek, lijf en bewustzijn. Verder bestaat deze dag uit oefeningen en sessies die de grond voor deze yogabeoefening zo vruchtbaar mogelijk maken én de doorwerking naar je leven buiten de mat krachtiger. 

Yoga-ervaring is niet nodig.
Prijs: €75,- incl btw, lunch, koffie/thee en lekkers per dag.  
 
Meer info of aanmelden: https://lijfs.nl/?page_id=4150