Agenda 2022-23

woensdagmorgen van 9.00 -10.30 uur donderdagavond van 19.30-21.00 uur

Iedere woensdagmorgen van  9.00 tot 10.30 uur geef ik een easyflowles. Een les die is samengesteld uit verschillende yogadisciplines, een  stukje Yin, een deel Ashtanga en Critical Alignmentelementen. De les is dus afwisselend ontspannend en inspannend en daardoor toegankelijk voor alle yoganiveaus.  We beginnen met een kleine meditatie, gevolgd door wat ademhalingsoefeningen en dan gaan we de asana’s in. Tijdens de les deel ik yogafilosie.

Iedereen is welkom, met of zonder yogaervaring.

Proefles gratis
Losse les €15,-
10 rittenkaart €125

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur

Iedere woensdagmorgen van 11 tot 12 uur geef ik met veel plezier de yin yogales,  Dit is een rustige vorm van yoga die het stretchen van gewrichten en bindweefsel combineert met mindfulness en meditatie.
De houdingen worden gedurende enkele minuten aangehouden waardoor ook de diepere lagen van het lichaam worden bereikt en gestretcht. Dit geeft soepelheid en een betere doorstroming van levensenergie door het lichaam. Hoewel het een rustige yogastijl is gebeurt er toch veel in het lichaam. De zachte kracht van zowel het lichaam als van de geest wordt hierdoor gestimuleerd en dit resulteert in flexibiliteit, mobiliteit en innerlijke rust.
Yin yoga is een mooie manier om goed voor jezelf te zorgen en via beweging tot rust te komen in onze drukke Westerse wereld.

Voel je welkom om het zelf te komen ervaren!

Tarieven:

Proefles               €11
Losse les             €16
Vijfrittenkaart    €67,50
Tienrittenkaart   €144

maandag van 9.00-10.30 uur, woensdagavond van 19.30-21.00 uur

vrijdag van 9.00-10.30 uur

Critical alignment met Noële

Bij CAY leer je om diep en precies je lijf te volgen. En dan? Wat als je ziet, voelt, herkent dat de spanning zich heeft opgestapeld? Dan blijf je daarbij en maakt ruimte. Dat vraagt om een diep vertrouwen, dat het lichaam zelf – vanuit ontspanning – de neiging heeft om naar vooruitgang te bewegen. Vervolgens exploreer en activeer je alternatieve beweegpatronen. 
CAY doorbreekt daarom zo goed, enerzijds rug-, schouder- en/of nekklachten anderzijds stress- en uitputtingsklachten. Je hervindt je natuurlijke lichtheid.
CAY is zorgvuldig met een heldere techniek. Dit brengt cognitieve rust; de ‘waarom-waarom’ en je (be)heersende vermogens kalmeren. Verdieping wordt ingezet met de cay-tools en uitlijning. Zo ontdek je je afweerpatronen die leiden tot verharding en vervorming, bijvoorbeeld je neiging om spanning te omzeilen ofwel beweging af te dwingen op wilskracht. 
Door niet langer weg te bewegen of te forceren ontstaat bewuste ontspanning.

Meer info of aanmelden: https://lijfs.nl/?page_id=4150

Zaterdag 17 maart Joyce Virani

Sensuele Qigong, een complete workout voor body en mind. Volgeboekt!

Zaterdag 25 maart Lijfs lange luie les Van hartslag tot hartslag

In een lange yogales kan je aanwezigheid zo groeien, dat je hartslag per hartslag beleeft. Je bent dan nauw in contact met jezelf, zonder dat je stuurt of ingrijpt. Je benenbekkenbuik, je hart, je hoofd zijn in sync met …, met uhm … zijn. Op het moment zelf is dat magisch en het werkt ook door. De natuurlijke orde per dingen geeft je de heerlijk ontspannende kloppendheid terug.
Prachtige woorden. Het mooie van yoga is, dat je het aan den lijve ondervindt, dat het door mag dringen in elke cel. Het die weet weer aanwakkert. 
Kom je het ervaren tijdens een Lange yogales op zaterdag 25 maart

Meer info of aanmelden: https://lijfs.nl/?page_id=4150
 

Zondag 26 maart Connect to your essence met Nanda en Sanja

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:00. Dit is wat je allemaal kunt verwachten:

 • Opening circle
  • Gentle Yang Yogales; Dive into your essence
  • (H)eerlijke lunch & snacks
  • Warme thee
  • Meditatie & Ademwerk
  • Yin Yoga met affirmaties
  • Finding your purpose; journalling, storytelling, uitdagende opdrachten, sharing
  • Closing circle

Aanmelden: App 06-12420103 (Sanja) of 06-51185557 (Nanda) of mail naar info@sanja